Onze medewerkers

De Brug Revalidatiezorg is in het voorjaar van 2023 opgericht door Almar Bruggeman. Hij heeft zijn team uitgebreid met professionals op verschillende vlakken om zo volledig te kunnen focussen op hetgeen dat hij het belangrijkste vindt: met aandacht en deskundigheid goede zorg leveren aan patiënten. Maak hieronder kennis met Almar en zijn team.

Almar Bruggeman – oprichter & revalidatiearts

De Brug Revalidatiezorg is opgericht door Almar Bruggeman. Almar studeerde geneeskunde in Nijmegen en deed een aantal jaar ervaring op in orthopedische chirurgie (ongevalschirurgie) in het UMC St. Radboud. Daar merkte hij dat met operaties maar een zeer beperkt deel van de gezondheidsproblemen opgelost kon worden. Dat bracht hem ertoe om zich te specialiseren in revalidatiegeneeskunde in het Roessingh in Enschede. In dat vakgebied kwam zijn fascinatie voor de werking van hersenen, zenuwstelsel en spier- en skeletstelsel samen met breed kijken naar de gezondheid en het welbevinden van de mens.

Zijn loopbaan als revalidatiearts begon in de provincie Groningen: op de polikliniek in het UMC Groningen en als medisch eindverantwoordelijke van het amputatie- en ongevalsrevalidatieteam in revalidatiecentrum Beatrixoord, Haren. Ook gaf hij met grote regelmaat onderwijs en was hij supervisor van de (revalidatie)artsen in opleiding.

In het Martiniziekenhuis in Groningen heeft hij vervolgens vier jaar ervaring opgedaan in management en bedrijfsvoering als leidinggevende van de vakgroep, behandeling van rugklachten en aanhoudende/chronische pijnklachten, voetklachten en schouderproblemen.

Oprichting De Brug
Daarna was het tijd voor zijn eigen onderneming en begon hij in 2022 met het opzetten van De Brug Revalidatiezorg

Bekijk Almars profiel op LinkedIn.

Ondersteuning De Brug Revalidatiezorg

Marjolein Nankman

De Brug Revalidatiezorg wordt administratief ondersteund door Marjolein Nankman. Marjolein heeft meer dan 25 jaar werkervaring. Zo heeft ze enkele jaren als verpleegkundige en onderzoeksassistent gewerkt en heeft ze ruim 20 jaar ervaring in de farmaceutische, biotechnische en medische voedingsindustrie. Marjolein heeft 10 jaar in verschillende salesfuncties voor een aantal farmaceutische bedrijven in verschillende industrieën gewerkt en nog eens ruim 10 jaar in klinisch onderzoek, specifiek op het gebied van vrijwilligers en patiënten werving. Sinds 2021 werkt ze als Virtual Assistant en ondersteunt ze ondernemers en MKB door diverse werkzaamheden uit handen te nemen. Bij De Brug Revalidatiezorg neemt ze uiteenlopende administratieve, boekhoudkundige en ondersteunende taken over en denkt ze mee over procesoptimalisatie, zodat Almar Bruggeman zich zo veel mogelijk kan richten op zijn vakgebied als revalidatiearts.

Bekijk Marjolein haar profiel op LinkedIn.

Ciska Luppes

Op gebied van communicatie wordt De Brug Revalidatiezorg ondersteund door Ciska Luppes. Ciska is een ervaren communicatieadviseur met passie voor haar vak en grote affiniteit met de zorg. Haar loopbaan startte 10 jaar geleden in de commerciële sector en het (zorg)verzekeringswezen, waarna ze na ruim 8 jaar de overstap maakte naar de geestelijke gezondheidszorg. Vanaf eind 2022 werkt ze daarnaast als zelfstandig communicatieprofessional. Ze is gesprekspartner, adviseur en geeft handen en voeten aan de communicatiestrategie met onder andere de ontwikkeling van een visuele identiteit, webontwerp, doelgroepgerichte (web)teksten en creatieve content. Met haar enthousiasme, gestructureerde aanpak en zorgzame houding is ze erop gericht om waarde toe te voegen en anderen te ondersteunen in hun communicatiebehoeften.

Bekijk Ciska haar profiel op LinkedIn.