Onze werkwijze

De Brug Revalidatiezorg wil en kan er snel voor u zijn:

  • Om helderheid te bieden in de aanhoudende onzekerheid over waar uw (pijn)klachten vandaan komen die uw dagelijks leven sterk beïnvloeden.
  • Als u al lange tijd in behandeling bent bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut, maar de klachten niet over willen gaan.
  • Als u op zoekt bent naar 1 regiehouder, een coach met verstand van zaken die u ondersteunt in de contacten met diverse (medisch) specialisten die betrokken zijn in uw zoektocht naar perspectief.

In het bijzonder wil De Brug deze rol vervullen voor (zelfstandig) ondernemers en werkgevers; immers iedere dag niet of verminderd inzetbaar zijn is er een teveel en zeker als deze veroorzaakt wordt door (te) lange wachtlijsten. Ook voor second opinions (uitgebreide beoordeling en analyse van klachten en eerdere verleende zorg) bent u bij ons aan het juiste adres. Patiënten uit het hele land zijn welkom.

Verwijzing, intake en diagnostiek

Revalidatiezorg (zowel diagnostiek als behandeling) bij De Brug begint altijd met een verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of andere medisch specialist.

De behandeling

Met een persoonlijk revalidatieplan op maat gaan wij aan de slag met uw herstel. Regelmatige controles zijn onderdeel van uw behandeling.

Betaling en tarieven

Zorg van De Brug valt onder ongecontracteerde zorg. Afhankelijk van uw polis krijgt u een deel terug. Informeer hier naar bij uw zorgverzekeraar.

Bent u nieuwsgierig of De Brug u kan helpen? Bekijk dan bij welke aandoeningen wij zorg bieden.