Wachttijden revalidatiezorg

Bij De Brug Revalidatiezorg zijn korte wachttijden een van de punten waarop we het verschil willen maken. Iedere dag dat u extra moet wachten op herstel, voelt er als 1 te veel.

Wachttijd tot intake en diagnostiek

Nadat wij uw verwijzing hebben ontvangen, gaan wij binnen 1 week voor u aan de slag. Dat houdt in dat we starten met de opbouw van uw dossier. We vinden het belangrijk om vóór de fysieke intake al een zo compleet mogelijk beeld van u te hebben. Daarom krijgt u een uitnodiging van ons om een uitgebreide vragenlijst in te vullen en vragen we – indien nodig, met uw toestemming – aanvullende medische gegevens op. Zodra alle gegevens bij ons binnen zijn, kunt u vaak binnen 2 weken bij ons terecht voor de intake. Als blijkt dat na de intake nog aanvullend onderzoek nodig is, wordt dit met u ingepland bij onze samenwerkingspartners om een zo snel mogelijke doorlooptijd te waarborgen.

Wachttijd tot start revalidatie

Na de uitgebreide intake gaat u in overleg met de revalidatiearts aan de slag met uw revalidatieplan en plannen we een vervolgafspraak in. Deze plannen we in overleg met u, afgestemd op uw zorgvraag. U krijgt dan uw persoonlijke revalidatieplan waarmee u zelf aan de slag gaat om uw doelen te halen.